Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Evenimente >> Stiri si comunicate

Parteneriat Toshiba-NTT Com in domeniul serviciilor de cloud computing

04 Martie 2014



Toshiba Corporation si NTT Communications Corporation (NTT Com), parte a NTT Group anunta semnarea unui parteneriat prin care serviciile oferite de Toshiba pe zona de data center si cloud computing vor fi livrate cu ajutorul data center-urilor NTT Com, precum si al serviciului Enterprise Cloud al companiei, o solutie cloud privata, usor de gestionat de catre clienti. Serviciile vor fi furnizate in America de Nord si in Asia, incepand cu luna aprilie, pentru ca, apoi, sa fie extinse si in Europa.


Compania Toshiba, care a furnizat servicii cloud-computing si de data center in special catre companii localizate in Japonia, va utiliza, incepand de acum, Enterprise Cloud pentru a oferi aceste tipuri de servicii la nivel global, care le vor permite clientilor enterprise sa isi extinda si sa isi gestioneze operatiunile in interiorul unei retele cloud comune, accesibila din orice punct al lumii.


De asemenea, ca parte a intelegerii semnate intre cele doua companii, Toshiba a inceput sa livreze catre NTT Com sisteme de stocare de inalta calitate si performanta, care sunt folosite in interiorul Entreprise Cloud. NTT Com intentioneaza sa continue sa-si consolideze serviciile cloud, utilizand tehnologiile de stocare pe care le ofera Toshiba.


Enterprise Cloud, solutia care ofera resurse cloud computing, conexiuni VPN de inalta securitate, precum si multe alte servicii din aceasta arie, este accesibila prin intermediul retelei globale NTT Com, ce numara 196 de tari si regiuni si peste 150 de data center-uri securizate la nivel mondial. Enterprise Cloud reprezinta o solutie IaaS care se conecteaza direct la seviciile de retea ale carrierilor de comunicatii pentru a permite clientilor sa controleze, in mod liber, infrastructura serverului din 8 tari si 10 locatii, prin intermediul portalului la care acestia au acces.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite