Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

CA Technologies şi Power Net Consulting

27 Martie 2014




Gama de produse MINDER include soluții pentru managementul securității ce acoperă managementul identității, al accesului, al riscurilor și al datelor. CA Technologies se remarcă pe piață pentru modul în care integrează și utilizează conceptele cheie ale securității enterprise pentru a răspunde provocărilor momentului. Din punct de vedere statistic, cea mai mare breșă de securitate a unei organizații este reprezentată de factorul uman, fie că este vorba de un fost angajat, de social engineering, de o greșeală sau de rea intenție. Soluțiile CA conlucrează tocmai pentru securizarea acestui aspect și, pornind de la sintagma conform căreia ”identitatea este noua frontieră a securității”,orchestrează întreaga protecție în jurul acestui concept, extinzând protecția dincolo de rețea, în cloud. Astfel, identității unui utilizator îi sunt asociate roluri, aplicate politici de acces, dar urmărirea modului în care acestea se intersectează și oferă drepturi utilizatorului,vis-a-vis de complianță și audit, ce anume accesează și cum, ce informații partajează, este poate una dintre cele mai grele sarcini, îndeplinite în timp real cu succes de produsele CA.

Continuând procesul de unificare și simplificare inițiat cu ani în urmă de CA, credeți că va mai exista o nouă direcție de dezvoltare a soluțiilor acestei companii față de cele clasice, adică crearea unor interfețe de lucru ușor de exploatat și unificarea unor tehnologii separate sub umbrela unor soluții unitare și complete?

CA Technologies, fiind o companie inovativă, este evident că va continua demersul de unificare și simplificare, mai ales că portofoliul nostru include produse nou achiziționate care completează suitele deja existente. Integrarea acestora se va face rapid și funcționalitățile lor vor trebui să se evidențieze în acest aspect al productivității prin simplitatea utilizării. Interfețele produselor CA Technologies au fost întotdeauna foarte intuitive și prietenoase, nefăcând nici un rabat de la utilitate, astfel încât vorbim de un principiu de bază de la care nu se va face rabat nici în viitor.

Ce înseamnă parteneriatul Dvs. cu CA, fiind unul dintre cele mai importante din regiunea SEE, pentru obiectivele de marketing și dinamica extinderii aici?

Parteneriatul cu CA reprezintă pentru noi o marcă a calității proiectelor pe care le generăm și implementăm. Soluțiile pe care le propunem și care conțin elemente din spectrul CA Technologies sunt în totalitate verificate și adaptate cerințelor pieței noastre. Feedback-ul din piață este transmis în mod permanent către reprezentanții CA Technologies cu care căutăm să găsim noi soluții de adaptare la nevoile și solicitările pieței. Evident că va fi nevoie și de susținerea prin instrumente de marketing, dar dinamica dezvoltării va fi dată de proiectele pe care noi vom reuși să le implementăm cu succes. În acest sens parteneriatul nostru cu CA Technologies se află într-o relație de win-win pe care dorim să o dezvoltăm cât mai aprofundat.

Care este viziunea Power Net Consulting pentru anii ce vor urma? Vă veți îndrepta şi spre sectorul de IMM-uri?

Deși suntem dezamăgiți de ritmul lent cu care se adaptează piața la noile trend-uri în domeniu, mai ales datorită lipsei unei viziuni economice pe o perioadă mai îndelungată, ceea ce cauzează imposibilitate de a face previziuni și forecast-uri pe perioade mai mari de un an, PNC va continua să găsească soluții pentru implementarea proiectelor proprii, proiecte care sunt elaborate împreună cu clienții noștri. Am început să targetăm și zona IMM, mai ales pentru că au început să apară în portofoliul de produse de la CA Technologies și soluții dedicate acestei zone specifice.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite