Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

ADATA oferă autonomie extinsă dispozitivelor mobile

31 Martie 2014



ADATA Technology, furnizor de module DRAM ultra-performante și produse NAND Flash, adaugă un nou membru seriei Choice, și anume noul acumulator portabil PC500, un accesoriu foarte atrăgător și frumos colorat, ce înmagazinează toată puterea necesară smartphone-urilor și tabletelor pentru o funcționare îndelungată.
În timp ce nevoia de acumulatori portabili crește odată cu dezvoltarea industriei de smartphone-uri și tablete, ADATA s-a grăbit sa dezvolte și să lanseze o linie de accesorii mobile menite să se adapteze la cerințele schimbătoare ale utilizatorilor. Noul PC500 este cel mai recent produs din această categorie, încorporând o baterie Li-polymer cu o capacitate de 5000 mAh. Dispozitivul folosește curenți de 2.1 Amperi și poate încărca mult mai rapid un dispozitiv mobil. În plus, prezintă numeroase alte elemente de sigurantă, ce includ: protecție la supraîncărcare/descărcare, protecție la scurt-circuit, protecție la supratensiune/supracurent, protecție termică și auto oprire.
Nivelul de încărcare poate fi urmărit cu ajutorul LED-ului exterior, iar pentru transport, un săculeț frumos decorat va oferi stil utilizatorului. Încărcarea telefonului mobil se poate face cu ajutorul unui cablu USB extra-lung inclus în pachet, in timp ce acumulatorul poate sta în geanta sau în poșetă. Noul dispozitiv este orientat spre a oferi cea mai bună soluție de încărcat utilizatorilor de dispozitive mobile, fiind totodată un accesoriu la modă pentru persoanele preocupate de stilul adoptat.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite