Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

TotalSoft a vandut Charisma ERP prin fonduri structurale in valoare de 2,5 milioane de euro

09 Aprilie 2014



TotalSoft anunta contractarea a peste 20 de proiecte de implementare finantate din fonduri structurale europene – „Axa prioritara III – Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) pentru sectoarele privat şi public”.


Proiectele au fost semnate in primele 3 luni ale anului 2014 si au o valoare cumulata ce depaseste 2,5 milioane de euro. Individual, proiectele sunt cuprinse intre 50.000 de euro si 240.000 de euro, valoarea maxima a subventiei acordata prin program.


Beneficiarii sunt companii mici si mijlocii, cu cifre de afaceri de pana la 100 de milioane de euro si provin din verticale ca distributie, retail si servicii, reprezentand cele mai agile industrii care au accesat fonduri structurale pentru informatizare si crestere a productivitatii.


Componenta centrala a tuturor proiectelor este Charisma ERP, completata cu solutii de analiza de performanta (BI), care se regasesc in 35% dintre contracte, sisteme de management al relatiei cu clientii (CRM), intalnite in 40% dintre contracte, resurse umane, dar si solutii de productie, service, SFA sau eCommerce.


„Vedem o maturizare fara precedent in zona privata a companiilor mici şi mijlocii, care inţeleg ca un sistem informatic este un element critic de susţinere a dezvoltarii pe termen lung, de creştere a productivitaţii, de reducere a costurilor. Finantarea din fonduri structurale ofera o sansa unica, un suport financiar pentru alinierea rapida la standarde economice internationale”, a declarat Daniel Ionescu, Sales & Marketing Director, TotalSoft.


Compania estimeaza in prezent ca 15% din cifra de afaceri va proveni din proiecte pe fonduri structurale, faţa de 10% cat estima la inceputul anului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite