Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Revirimentul industriei a adus Wizrom o crestere cu 77% a numarului de noi contracte

14 Mai 2014



Cererea de solutii software pentru gestiunea productiei a atins in primul trimestru cel mai inalt nivel din ultimii cinci ani, firmele din industrie fiind interesate sa profite de cresterea generala a comenzilor si a veniturilor pentru a investi in retehnologizarea software a sistemelor de management, se arata intr-un comunicat al Wizrom.


Potrivit INS, cifra de afaceri din industrie a crescut cu 11,5% in perioada 1 ianuarie-28 februarie 2014.
„Am inregistrat in primul trimestru al anului o crestere de 77% a contractelor pentru implementarea de aplicatii software de gestiune a productiei, cu companiile din industrie. Este cea mai mare crestere pe acest segment din ultimii cinci ani, ceea ce semnaleaza revirimentul industriei si, evident, deschiderea companiilor din acest domeniu catre retehnologizarea informatica”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software, compania cu cel mai mare numar de clienti ERP in Romania.


Wizrom a inregistrat cele mai multe cereri in T1 pentru solutiile ERP si de planificare a productiei, planificarea si controlul operatiunilor de logistica (WMS), respectiv optimizarea livrarilor si rutelor de transport (TMS).


„Obiectivul companiilor din industrie este eficientizarea operationala prin imbunatatirea controlului productiei, pentru a creste rata de profitabilitate si a controla mai bine costurile operationale. De asemenea, aplicatiile software de la Wizrom contribuie la cresterea nivelului de calitate al produselor si serviciilor oferite de clientii nostri clientilor lor”, a explicat Adrian Bodomoiu.


Printre clientii Wizrom din sectorul industrial se numara grupuri industriale mari din domeniile productiei de masini industriale, ansamble si subansamble metalice, piese auto, echipamente pentru industria energetica si extractiva, industria electronica, mase plastice, lemn si mobila, respectiv al ingineriei si proiectarii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite