Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

ASUS a prezentat Transformer Book Flip la Computex 2014

05 Iunie 2014



ASUS a anuntat Transformer Book Flip, un laptop inovator si stilat. Designul balamalei permite inclinarea ecranului in orice unghi, pana la 360 de grade. Flip poate fi utilizat ca un laptop performant, ca o tableta rapida sau in orice alt mod dorit de utilizator: stand media, instrument de lucru in colaborare, pliat la 180 de grade.


Flip este echipat cu procesoare Intel Core si grafica NVIDIA GeForce GT840M pentru multi-tasking fluid si performanta remarcabila, atat in activitati productive cat si in jocuri si aplicatii multimedia. Este disponibil in trei versiuni, cu ecrane de 13.3 inci, 14 inci si 15.6 inci.






Un senzor automat opreste tastatura si touchpad-ul de fiecare data cand Flip este utilizat in modul tableta, astfel incat datele sa nu fie introduse in mod accidental. Ecranul tactil este precis si raspunde prompt, gratie senzorilor cu diametrul de 6mm, ce sunt de doua ori mai sensibili decat standardul industriei de 9mm.


Fiecare dispozitiv ASUS Transformer Book Flip include spatiu in ASUS WebStorage, oferindu-le utilizatorilor acces gratuit la platforma online. Fisierele si documentele devin accesibile oriunde, pe o multime de dispozitive.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite