Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Radu Georgescu pune bazele unei noi companii

11 Iunie 2014



Radu Georgescu este Chairman of the Board al companiei Coinzone, companie care propune un nou payment gateway global pentru Bitcoin şi monede virtuale cu localizare pentru Europa şi ţările emergente. Coinzone are operaţiuni în Statele Unite şi Europa, dar şi o puternică prezenţă în România prin departamentul său de dezvoltare. Printre cofondatorii companiei, alături de Radu Georgescu, se mai află Diwaker Singh, de asemenea Member of the Board, şi Manuel Heilmann, care este CEO-ul Coinzone.

„Bitcoin va schimba fundamental modul în care oamenii efectuează plăţile în pieţe unde sistemele tradiţionale de plată sunt mai puţin dezvoltate. Deseori, firmele mici şi mijlocii din Europa şi din ţările emergente au cerinţe speciale. Obiectivul nostru este de a răspunde acestor cerinţe specifice, dincolo de simpla procesare a plăţilor“, explică Heilmann.

Pentru lansarea website-ului pentru noua platformă de plată destinată monedelor virtuale, care precede lansarea oficială a noului payment gateway pentru Bitcoin, Coinzone a lucrat îndeaproape cu unii dintre cei mai buni consultanţi din lume pentru a realiza o soluţie perfect compatibilă cu diverse pieţe de pe glob. Obiectivul este de a pune la punct o platformă cât mai potrivită cu reglementările aflate în vigoare şi care va servi ca soluţie pe termen lung pentru plăţile prin monede virtuale.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite