Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Evenimente >> Furnizori

Miza parteneriatului Entersoft - Soft Net Consulting: 10 proiecte noi in primul an

30 Iunie 2014



Entersoft Romania a anuntat extinderea retelei de parteneri prin semnarea unui contract de colaborare cu firma timisoreana Soft Net Consulting. Activa pe piata IT din Vestul tarii de 15 ani, Soft Net Consulting a acumulat deja peste 800 de implementari reusite pe diverse verticale, firma timisoreana detinand o cota de piata de peste 7% in segmentul companiilor mari din Banat.
In cadrul parteneriatului, Soft Net Consulting va prelua contractele aflate in derulare in zona de vest ale Entersoft Romania si va vinde si implementa intreg pachetul de solutii Entersoft (platforma integata include aplicatii ERP, CRM, Retail, Mobile SFA, eCommerce si Business Intelligence dezvoltate pe tehnologia Microsoft.NET) si isi propune sa-si dubleze prezenta pe aceasta nisa de piata, in urmatorul an. In acest scop, compania va specializa, pana la sfarsitul lui 2014, 4 din cei 16 consultanti de implementare si suport, specializati in contabilitate, IT si procese de business, obiectivul fiind atingerea in cel mai scurt timp posibil a statutului de Entersoft, Platinum Partner, iar echipa va fi extinsa cu 3-4 specialisti in decurs de un an. Pentru asigurarea calitatii proiectelor, Entersoft Romania ofera suport, acces la documentatie si resurse de marketing, training si certificari tehnice si de business, sprijin dedicat in procesul pre si post vanzare, cat si beneficii comerciale, in concordanta cu programul de parteneriat pe care compania il deruleaza la nivel regional. „Prin parteneriatul semnat cu Entersoft, (…) intram in prima liga profesionista a furnizorilor de consultanta in solutii informatice si orice client care doreste optimizarea activitatii si cresterea performantei economice, indiferent de dimensiunea companiei sau de industria in care activeaza, va gasi acum in oferta Soft Net Consulting solutia potrivita", a declarat Dorin Andreica, Managing PartnerSoft Net Consulting.
Semnarea contractului de parteneriat cu Soft Net Consulting reprezinta validarea modelului de business, pe care Entersoft il are la nivel regional, unde deja exista peste 80 de parteneri. Obiectivul nostru este sa fim cat mai aproape de piata, prin companii locale ce inteleg valoarea clientilor si pot oferi servicii de calitate”, a declarat Cristi Cozic, Country Manager Entersoft Romania, care a mai precizat ca obiectivul primului an de colaborare il reprezinta demararea a 10 noi proiecte. Soft Net Consulting este cel de al saselea partener local al Entersoft Romania, subsidiara companiei elene avand ca obiectiv consolidarea in cat mai scurt timp a modelului de business indirect, aplicat la nivel global.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite