Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Samsung si Google integreaza functii KNOX in sistemul de operare Android

01 Iulie 2014



Samsung Electronics si Google au anuntat ca tehnologia KNOX va fi integrata partial in urmatoarea versiune Android, prezentata in cadrul Google I/O. Noua versiune Android va include o serie de functii pentru utilizatorii corporate si pentru administratorii de sisteme IT, precum un container separat pentru gestionarea in siguranta a informatiilor confidentiale, oferindu-le acestora posibilitatea de a se alinia noilor tendinte mobile.


„Sunt incantat ca am reusit incheierea acestui parteneriat cu Google. Din pozitia pe care o are pe piata terminalelor cu sistem de operare Android, Samsung are posibilitatea de a raspunde cu rapiditate nevoilor de securitate ale utilizatorilor Android. Ne bucuram ca avem ocazia de a colabora cu Google pentru a construi ecosistemul corporate al Android si de a face din dispozitivele cu acest sistem de operare alegerea preferata de companii. Acest lucru reprezinta si o transformare importanta a mobilitatii fortei de munca” a declarat Injong Rhee, Senior Vice President KNOX Business Group in cadrul Samsung Electronics.


„Samsung a inovat foarte mult pentru a aduce dispozitivele Android in companii. Suntem recunoscatori pentru contributia pe care au adus-o proiectului nostru open source, Android,” a declarat Hiroshi Lockheimer, Engineering VP la Android.


Samsung KNOX este in prezent singurul sistem de securitate pentru Android ce respecta, printre altele, standardele Guvernului SUA si ale Departamentului de Aparare al SUA. De asemenea, Guvernul Marii Britanii a publicat recent regulile de securitate pentru utilizatori, permitand folosirea Samsung KNOX cu o serie de dispozitive Samsung Android.


Samsung ofera si un serviciu complex pentru gestionarea KNOX si descarcarea de aplicatii. In plus fata de componentele KNOX integrate in noua generatie a platformei Android, Samsung va continua sa dezvolte servicii proprii specializate, precum KNOX EMM (Enterprise Mobility Management) si KNOX Marketplace.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite