Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Planul Wizrom: 15% din cifra de afaceri cu ajutorul partenerilor

01 Iulie 2014Grupul Wizrom Software, care a lansat in toamna anului trecut un program de afiliere de noi parteneri de business la nivel national, urmareste sa genereze 15% din cifra de afaceri anuala prin intermediul acestor parteneri, in urmatoarele trei semestre. In acest scop, programul de afiliere a fost intensificat si aduce o serie de beneficii firmelor de consultanta locale si consultantilor independenti asociati pentru implementarile de ERP.


In acest moment, reteaua de parteneri de implementare a Wizrom numara 5 firme de consultanta la nivel national. Pe de alta parte, compania continua procesul de recrutare de parteneri locali atat intensiv, in toate marile centre economice din Romania, cat si extensiv, preponderent in centrul si sudul tarii.


„Avem cateva parteneriate in principalele centre economice din vestul si estul tarii, cu beneficii de ambele parti, la care speram sa adaugam noi parteneri din orasele respective. Noi vrem sa extindem acest model la nivelul intregii tari, oferind prin acest program firmelor care defin afiliate Wizrom beneficii evidente”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software.


Printre beneficiile oferite de Wizrom partenerilor sai se numara posibilitatea de extindere a portofoliului de servicii (project management, consultanta de business etc) cu efect direct in cresterea veniturilor, accesul la resurse si tehnologie, la un portofoliu extins de solutii ERP, CRM, SFA, WMS, SCM, training pentru personal.


Wizrom Software urmareste cresterea acoperirii la nivel national cu solutii de business si servicii software prin intermediul acestei retele de parteneri locali, venind astfel in intampinarea nevoii tot mai crescute a antreprenorilor si companiilor din toata tara de a-si exploata mai bine avantajele competitive.
Wizrom a dezvoltat deja o alta retea de cu peste 80 de parteneri la nivel national pentru suita de solutii Wizretail pentru retailul romanesc.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite