Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Soluțiile Bring Your Own Device – o metodă dovedită de îmbunătățire a eficienței și mobilității angajaților

01 August 2014




Compania Datanet detine o serie de avantaje care o recomandă ca fiind una dintre cele mai calificate companii pentru furnizarea de sisteme de infrastructură de comunicații din România. Printre acestea se numără:
• Expertiza tehnică de înaltă calitate, probată prin numeroase certificări pe care compania, împreună cu specialiștii săi, le-a dobandit de-a lungul activității. În prezent compania reunește 11 specialiști Cisco Certified Internetwork Expert și un total de peste 66 de certificări în tehnologii de infrastructura de rețele de comunicații și centre de date. De asemenea, echipa tehnică a companiei deține o experienţă acumulată pe parcursul a 16 ani de activitate în proiecte complexe de infrastructură IT şi Telecom, de anvergură națională.
• Soluţiile BYOD promovate de Datanet sunt operaționale de doi ani în cadrul a numeroase organizații din România, în domeniile financiar-bancar, telecomunicaţii, companii medii și mari.
• Soluția BYOD oferită de Datanet răspunde provocărilor organizațiilor de a oferi utilizatorilor acces securizat la resurse indiferent de locaţie şi de tipul de dispozitiv utilizat.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite