Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

ASUS anunta noul Fonepad 7

05 August 2014



ASUS a anuntat Fonepad 7 (FE375CG), o tableta de 7 inci cu doua sloturi SIM si functii de telefonie 3G. Aceasta este echipata cu cel mai recent procesor Intel Atom Z3560 quad-core pe 64 biti. Noul model este mai usor decat predecesorul, iar designul cu rama ingusta ii ofera utilizatorului o arie mai larga de vizualizare, ecranul ocupand 70% din suprafata frontala.
Tableta ofera pana la 20 de ore autonomie pentru convorbiri 3G.
Fonepad 7 beneficiaza de un ecran IPS cu diagonala de 7 inci si rezolutie de 1280x800 pixeli. Cele doua difuzoare frontale redau un sunet amplu, in timp ce camera principala de 5 Megapixeli si cea frontala de 2 Megapixeli, impreuna cu tehnologia PixelMaster, genereaza imagini si clipuri de inalta calitate.


Tableta Fonepad 7 este disponibila in variante cu 8GB sau 16GB spatiu de stocare, ce poate fi extins cu ajutorul unui card microSD de pana la 64GB. Avand conectivitate 3G integrata si doua sloturi SIM, tableta ofera apeluri clare, indiferent daca folositi SIM-ul personal sau unul local in cadrul calatoriilor peste hotare.
Fonepad 7 ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat si dispune de interfata grafica ASUS ZenUI.


O coperta de protectie optionala, ASUS View Folio Cover, protejeaza modelul Fonepad de praf si zgarieturi. Aceasta se inchide magnetic, fiind realizata din microfibra moale la interior si poliuretan la exterior. O mica fereastra permite consultarea orei, a notificarilor si a apelurilor receptionate fara a fi necesara deschiderea copertei. View Folio Cover poate fi pliata pentru a sprijini tableta intr-un unghi ideal pentru vizionarea de filme sau pentru introducerea de text.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite