Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

ELKOTech Romania organizeaza o noua sesiune de certificare Axis Communications' Academy

07 August 2014



ELKOTech Romania, distribuitor autorizat Axis, organizeaza in zilele de 21 si 22 august, in statiunea Venus, o noua sesiune de certificare Axis Communications' Academy Level 1 – Network Video Fundamentals.
Network Video Fundamentals este un curs ce acopera informatiile esentiale despre supravegherea video IP. Cursul se adreseaza partenerilor autorizati, profesionistilor din domeniul integrarii de sisteme si al supravegherii video IP.


Subiecte precum instalarea unei camere video de retea, image usability, bit rate optimization si analiza video sunt abordate in sesiuni de prezentari combinate cu laboratoare de testare. Obiectivul cursului este acela de educare si de informare asupra diferitelor aspecte legate de supravegherea video, precum: configurarea camerelor video IP; selectarea tipului de camera potrivit si pozitionarea camerei; moduri de a folosi eficient latimea de banda si capacitatea de stocare; aplicatii inteligente.
La terminarea cursurilor participantii primesc o diploma de certificare Axis Communications.


„In calitate de distribuitor autorizat, ELKOTech Romania organizeaza in fiecare an mai multe sesiuni de certificare Axis. Academiile Axis reprezinta un instrument important care ii ajuta pe parteneri sa valorifice pe deplin potentialul supravegherii video si sa implementeze solutii de inalta calitate“, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite