Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

GE poate revolutiona industria componentelor electronice

03 Octombrie 2014



Oamenii de stiinta de la GE Global Research au descoperit cum pot fi depasite limitarile carburii de siliciu si au inventat noi modalitati de a crea cipuri pentru gestionarea energiei care ar putea revolutiona industria componentelor electronice, generand astfel mari economii pentru utilizatori.


Tehnologia si proprietatea intelectuala a acestora, cu o valoare de peste 100 de milioane de dolari, vor fi puse la dispozitia unui nou consortiu specializat in componente electronice din Albany, NY, conform unui anunt recent. Consortiul de cercetare, care include GE, Statul New York, Colegiul SUNY de Nanostiinte si Inginerie si alti parteneri din industrie, va deschide o facilitate comuna de productie care va crea componente electronice din carbura de siliciu pe placute semiconductoare de sase inci.


GE intentioneaza sa utilizeze noua facilitate de productie pentru a fabrica cipuri pentru componentele electronice utilizate la propriile echipamente, de la pompele de petrol si gaze, la tomografe. Compania va oferi licente de utilizare si altora, utilizand facilitatea de productie microcipuri pentru a scoate produsele pe piata.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite