Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

MasterCard sustine Ministerul Finantelor Publice pentru acceptarea cat mai rapida a platii cu cardul la Trezoreria Statului

06 Octombrie 2014MasterCard Europe saluta proiectul de Ordonanta de Urgenta prin intermediul caruia Trezoreria Statului va fi autorizata sa fie acceptator de plata cu cardul bancar si va presta acest serviciu pentru toate institutiile publice. Compania de plata, unul dintre cei mai mari jucatori mondiali in industria platilor electronice, va face toate eforturile necesare pentru licentierea cat mai rapida a Trezoreriei Statului ca acceptator al platilor cu cardurile MasterCard si Maestro.


„Ordonanta de Urgenta aprobata miercuri de Guvern este extrem de importanta pentru milioanele de posesori de carduri MasterCard si Maestro care, in scurt timp, isi vor putea achita intr-un punct unic toate taxele si impozitele administrate de catre ANAF, primarii sau orice alte institutii. Acesta este motivul pentru care, la randul nostru, vom trata procesul de licentiere a Trezoreriei Statului cu maxima prioritate si urgenta. Plata taxelor va fi mult mai confortabila, rapida si sigura pentru posesorii de MasterCard si Maestro va ajuta la colectarea taxelor si impozitelor la bugetul de stat mai repede si mai usor”, a spus Cosmin Vladimirescu, General Manager pentru Romania, in cadrul MasterCard.


Actul normativ vine in completarea unei alte initiative importante a Ministerului Finantelor Publice, Spatiul Privat Virtual, prin intermediul caruia persoanele fizice pot vizualiza gratuit informatii fiscale provenite de la mai multe institutii ale statului si care urmeaza sa conecteze toate institutiile publice care incaseaza venituri din taxe si impozite in cadrul unei singure retele.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite