Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Orange lanseaza configuratorul online pentru abonamente

07 Octombrie 2014Incepand din 6 octombrie, clientii cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani au la dispozitie configuratorul Orange Young, o oferta disponibila exclusiv online, prin care isi pot crea sau modifica propriul abonament, Orange fiind singurul operator telecom care ofera acest serviciu in Romania. Din studiile de piata efectuate si din interactiunile cu clientii, a reiesit in mod constant ca tinerii isi doresc mai multa flexibilitate si control in alegerea si modificarea resurselor, mai ales in cazul internetului mobil de mare viteza.


Disponibil pe www.orangeyoung.ro, configuratorul online le permite clientilor sa isi personalizeze abonamentul cu minute, SMS-uri sau trafic de internet, fie ca au deja un abonament sau isi doresc unul nou. De asemenea, pot adauga la configurarea ofertei un telefon si isi pot alege perioada contractuala dorita. Mai mult, clientii primesc bonus minute si SMS-uri nelimitat in Orange, acces gratuit la viteze 4G, comunicare nelimitata prin aplicatia Libon si acces la serviciile Orange Cloud si Orange Antivirus. In plus, pentru ca nevoile de comunicare sunt in continua schimbare, clientii pot sa-si modifice oricand resursele din abonamentul creat. Intreg procesul, de la configurarea si activarea ofertei si pana la plata, se desfasoara online, rapid si securizat, direct din contul Orange. Clientii aleg ce resurse sa contina abonamentul, se autentifica sau isi creeaza un cont Orange, introduc datele personale si ataseaza documentele necesare, iar apoi aleg metodele de livrare si de plata, avand optiunea sa plateasca online sau la livrarea comenzii.


„Lansarea configuratorului online pentru abonamente reprezinta o evolutie naturala in mediul online si digital prin care dam clientilor nostri libertatea sa isi personalizeze ofertele. Acesta este instrumentul prin care raspundem nevoii de mai multa flexibilitate, asa cum reiese din experienta avuta pana acum cu serviciul similar pentru PrePay si din implicarea clientilor in initiativele noastre”, a declarat Madalina Ghita, Consumer Marketing Manager, Orange Romania.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite