Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Lisa Su, noul presedinte si CEO al AMD

14 Octombrie 2014



AMD a anuntat numirea de catre consiliul director a doamnei Dr. Lisa Su in functia de presedinte si CEO, dar si membru al consiliului director. Dr. Su, 44 ani, il succeda pe Rory Read, 52 ani, care a demisionat din functia de presedinte si CEO.
„Planul de succesiune in ceea ce priveste pozitia de conducere a fost un efort cumulat al consiliului impreuna cu Rory si am hotarant ca experienta si calitatile necontestate de lider in industria de semiconductori ale Lisei o recomanda pentru aceasta pozitie intr-un moment cum nu se poate mai potrivit”, a spus Bruce Claflin, presedintele board-ului director al AMD.


„Sunt onorata de aceasta oportunitate si decizia de a conduce AMD in timpul unei importante transformari. Tehnologiile noastre inovatoare combinate cu pasiune si un talent incredibil din partea echipei AMD ne ofera o oportunitate unica de a transforma viitorul computerelor”, a declarat Lisa Su.


In ultimii trei ani, AMD a facut progrese semnificative in privinta performantelor financiare si operationale. Din anul 2012, AMD a redus cheltuielile de exploatare cu aproximativ 30% si a mentinut nivelul de lichiditati la un nivel optim de 1 miliard de dolari.



Tags: AMD, nou CEO, Lisa Su

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite