Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ELKOTech anunta disponibilitatea AXIS Camera Station S10 Recorder

01 Noiembrie 2014



ELKOTech Romania anunta disponibilitatea celor mai noi solutii de inregistrare, seria AXIS Camera Station S10 Recorder.


Seria cuprinde trei modele - desktop si rack-server si ofera solutii fiabile de inregistrare care simplifica instalarea si montarea pentru instalatii de complexitate medie, cum sunt cele din scoli, spatii industriale sau magazine comerciale care necesita un sistem cu o structura larga de functii, pentru supravegherea high-definition.


„Axis dezvolta in permanenta produse si solutii inovatoare pentru a optimiza afacerile clientilor nostri. AXIS Camera Station S10 Recorder ofera pachete de solutii plug-and-play care ii ajuta pe clienti sa-si puna in functiune cu usurinta sistemele de supraveghere de dimensiuni medii”, a declarat Peter Friberg, Director Solution Management in cadrul Axis.


Seria AXIS Camera Station S10 Recorder cuprinde: AXIS S1016, statie de lucru pentru utilizarea in medii de birouri, pentru instalatii cu pana la 16 canale video; AXIS S1032, rack server pentru instalatii cu pana la 32 canale video; AXIS S1048, rack server pentru instalatii cu pana la 48 canale video.


Software-ul de management video AXIS Camera Station este preinstalat. Acesta ofera o interfata intuitiva pentru utilizator, cu functii gandite pentru a oferi supraveghere video eficienta si activa, cum ar fi un layout de vizualizare in timp real flexibil, harti, configurarea complexa a evenimentelor, management eficient al alarmei si control PTZ intuitiv. Setarile de sistem, cum ar fi cele pentru camere si stocare, sunt configurate pentru a simplifica si mai mult instalarea sistemului si pentru a spori performanta.


Componentele hardware, ca hard disk-urile, placile video si procesoarele, precum si capacitatea de stocare, sunt optimizate pentru a acoperi cererea pentru supravegherea high-definition fiabila. In plus, pentru a garanta timpul de uptime al sistemului, pachetul include suport hardware si software pentru 3 ani.


Noile solutii Axis vor fi disponibile in oferta ELKOTech incepand cu luna decembrie 2014.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite