Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

ESET lanseaza NOD32 Antivirus 8 si Smart Security 8

01 Noiembrie 2014



ESET anunta lansarea celei mai noi generatii a produselor sale de securitate destinate utilizatorilor casnici: ESET NOD32 Antivirus 8 si ESET Smart Security 8. Cea mai recenta linie de produse include protectie Botnet si sistem avansat de blocare a exploit-urilor, oferind totodata functii anti-phishing si capacitati de scanare a fluxurilor de date din mediile sociale.


„Aceste noi caracteristici le ofera utilizatorilor ESET NOD32 Antivirus 8 si ESET Smart Security 8 un nivel sporit de securitate, in timp ce acestia isi verifica mesajele email, navigheaza pe web sau isi verifica online conturile bancare,” spune Ignacio Sbampato, Chief Sales & Marketing Officer la ESET.


Potrivit Cisco Annual Security Report 2014 si 2014 Midyear Security Report, exploit-urile Java si-au adjudecat pana la 91% din indicatorii de compromitere (IOC) in noiembrie 2013, crescand pana la 93% incepand cu 2014, fiind urmate de exploit-uri ale Adobe Reader, Microsoft Excel si Microsoft Word, cu o cota de 3%.


ESET Smart Security 8 introduce o caracteristica noua de protectie botnet care protejeaza computerul impotriva tentativelor prin care se incearca preluarea controlului acestuia de la distanta.
ESET Smart Security 8 include, de asemenea, caracteristici de securitate cu eficacitate dovedita, cum ar fi modulele Anti-theft (anti-furt), Control Parental si Firewall Personal.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite