Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Lenovo a lansat YOGA 3 Pro

06 Decembrie 2014



Lenovo a lansat noul dispozitiv YOGA 3 Pro, un PC convertibil ultra-subtire. Noul laptop YOGA 3 Pro este foarte usor si subtire, are un design cu o balama de ultima generatie, ecran QHD+ si tehnologie Harmony, precum si software care se adapteaza preferintelor utilizatorilor atunci cand dispozitivul este utilizat in diferite moduri.


Noul PC are acum sase puncte de sustinere, fata de doua existente pe modelul anterior. Pentru a completa aceste caracteristici, YOGA 3 Pro vine in trei culori: Clementine Orange, Platinum Silver si Champagne Gold.


Pentru a duce mai departe conceptul de flexibilitate in utilizare si a veni in completarea caracteristicilor hardware ale Yoga, Lenovo a creat noua experienta software Harmony. Aceasta le ofera utilizatorilor YOGA un nou mod de a descoperi aplicatiile si de a customiza modul in care ele pot fi utilizate. De exemplu, atunci cand utilizatorul citeste un e-book, software-ul Harmony schimba automat luminozitatea si gama de culori, adaptandu-se luminii din mediul inconjurator.


Cand folositi un software pentru prezentari, Harmony poate activa functia de control a miscarii, iar atunci cand urmariti un film poate optimiza setarile audio. Harmony poate recunoaste si optimiza peste 50 dintre cele mai cunoscute si folosite aplicatii. De asemenea, Harmony poate recomanda si alte aplicatii si ofera scurtaturi catre acestea.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite