Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Xerox a lansat Xerox Document Analytics Services

06 Decembrie 2014



Xerox prezinta Xerox Document Analytics Services, o noua solutie pentru serviciile sale de management al documentelor (Managed Print Services – MPS). Aceasta ajuta companiile sa inteleaga mai bine de ce, unde si cum sunt folosite documentele in fluxurile de lucru.

Strategia Xerox privind serviciile de management al documentelor este bazata pe o abordare in trei etape - evaluare si optimizare, securizare si integrare, automatizare si simplificare si este conceputa pentru a imbunatati procesele de lucru cu documentele de zi cu zi. Pentru a realiza acest lucru, companiile trebuie sa inteleaga, mai intai, modul in care functioneaza fluxurile de lucru.


De aceea, Xerox Document Analytics Services ofera o analiza detaliata a felului in care sunt utilizate documentele in cadrul companiilor. Informatiile sunt culese din mai multe surse, cum ar fi echipamente si operatiuni de imprimare, audituri ale documentelor arhivate sau nu, interviuri cu clientii. Toate acestea contribuie la identificarea comportamentelor de imprimare, precum si la gasirea de solutii pentru a fluidiza procesele si a reduce costurile.


Rezultatul acestor evaluari contribuie, de asemenea, la stabilirea celor mai bune procese de automatizare si simplificare, cum sunt, de exemplu, alternativele digitale si managementul de continut, care pot fi valorificate. In plus, Xerox Document Analytics Services ofera recomandari pentru actiuni viitoare, care ajuta companiile sa ia decizii informate si sa imbunatateasca fluxurile de lucru.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite