Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Epson lanseaza noi proiectoare pentru distante scurte

09 Decembrie 2014



Epson a lansat o noua gama de proiectoare pentru distante scurte, ideale pentru salile de clasa si pentru cele de conferinte. Pot fi montate pe perete sau pe tavan sau pot fi amplasate pe birou, in apropierea peretelui, permitand astfel folosirea la maximum a spatiului disponibil.


Noua gama, care cuprinde 5 proiectoare - EB-520, EB-525W, EB-530, EB-535W si EB-536Wi - utilizeaza tehnologia 3LCD pentru a furniza o calitate exceptionala a imaginii, oferind culori clare.

„Aceste proiectoare de calitate superioara ofera scolilor si companiilor o solutie care se adapteaza foarte usor nevoilor acestora. Pot fi privite ca inlocuitoarele ideale pentru proiectoarele vechi sau pot fi o alternativa la tablele albe interactive sau la videoproiectoarele pentru distante ultrascurte mai scumpe”, a declarat Trevor Holt, Product Manager, Epson Europe.


Noile proiectoare sunt dotate cu o lampa prevazuta sa dureze cu 66% mai mult decat modelele anterioare, iar din acest motiv proiectoarele au un cost total de exploatare mic. Acestea dispun si de functia A/V Mute care economiseste energia prin diminuarea intensitatii lampii cu 70%, permitand astfel utilizatorilor sa intrerupa o prezentare si sa redirectioneze atentia audientei de la ecran pentru a purta diferite discutii.

Proiectoarele EB-520, EB-525W, EB-530, EB-535W si EB-536Wi vor fi disponibile in Romania din ianuarie 2015.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
miha
Cautam persoane sa lucreze ca operatori online part-time, intr-un program de lucru de 2-3 ore pe zi(chiar mai putin dupa ce va obisnuiti cu activitatea), program de lucru care vi-l faceti dumneavoastra . Activitatea se desfasoara in mare parte pe internet si veti primii toate instructiunile necesare. Cereti mai multe detalii la adresa miha_michelle2002@yahoo.com
14 Decembrie 2014, 10:05:52