Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Epson anunta scannerul Perfection V19

02 Ianuarie 2015



Epson anunta noul scanner Perfection V19 care ofera posibilitatea capturarii, stocarii si partajarii de imagini si documente rapid si usor. Pentru a economisi spatiu pe birou, Perfection V19 are un suport integrat prin care poate sa fie utilizat si in pozitie verticala.
Noul scanner Epson este alimentat si conectat printr-un singur cablu micro-USB, ceea ce inseamna ca spatiul de lucru ramane ordonat.


„Acest nou model este ideal pentru utilizatorii care sunt in cautarea unui scanner de calitate superioara ce este usor de utilizat, ultra-compact si elegant. Pe langa scanarea de documente si fotografii la domiciliu, utilizatorii apartinand segmentului de business pot folosi V19 pentru a indeplini sarcini cu volum redus, cum ar fi scanarea de documente business, de imagini, carti de identitate si multe altele”, a declarat Lee Withers, product manager, Epson Europe.


V19 este ideal pentru scanarea rapida a fotografiilor si documentelor la calitate superioara. Tehnologia LED ReadyScan elimina timpul de incalzire pentru ca utilizatorii sa nu fie nevoiti sa astepte prea mult inceperea scanarii. De asemenea, are patru butoane de pornire rapida pentru a permite operarea usoara si directa. Utilizatorii pot alege printr-o simpla apasare de buton sa scaneze, sa copieze, sa partajeze documentele sau sa transforme documentele scanate in fisiere PDF cu pagini multiple care permit cautarea de text. Pot chiar sa atribuie sarcini personalizate de scanare tuturor celor patru butoane pentru un plus de rapiditate si eficienta.


Perfection V19 permite, spre exemplu, si partajarea fotografiilor cu familia si prietenii scanand direct catre Facebook si Picasa. De asemenea, capacul noului model este complet detasabil pentru ca utilizatorii sa poata scana cu usurinta carti groase, albume fotografice si alte articole care nu pot fi desprinse.
Perfection V19 va fi disponibil pe piata din Romania incepand cu luna februarie 2015.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite