Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Axis anunta lansarea unei noi camere fixe

03 Ianuarie 2015



Axis Communications anunta lansarea unei noi camere fixe. Modelul dispune de un senzor de ½ inch si este destinat aplicatiilor de supraveghere a oraselor. Datorita senzorului mare si lentilelor performante, AXIS Q1635 este cea mai sensibila camera la lumina HDTV 1080p lansata pana in acest moment. Sensibilitatea IR sporita ofera imagini monocrome excelente chiar si in spatiile slab iluminate.


Calitatea superioara a imaginilor este garantata si de prezenta tehnologiei Axis Lightfinder, a unui stabilizator de imagine electronic si a functiei Wide Dynamic Range - Capture Forensic. De asemenea, modelul poate detecta socurile, poate aplica filtre digitale imaginilor blurate si suporta 50/60 fps la rezolutie Full HD.


„Supravegherea oraselor necesita imagini de inalta calitate astfel incat sa fie posibila identificarea persoanelor si a obiectelor. Camera AXIS Q1635 este solutia ideala pentru monitorizarea locurilor publice, cum ar fi piete, parcuri sau strazi. Calitatea imaginilor este una ridicata atat ziua cat si noaptea”, a declarat Erik Frännlid, Director Axis pentru Product Management.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
miha
Afacerile sunt viitorul, iar internetul in ziua de azi este folosit in mai toate domeniile. Cred ca a venit momentul sa faci o schimbare in viata ta. Este necesar sa ai -peste 18 ani, - calculator si internet - sa fi serios -sa ai vointa -si multa rabdare. Programul este part-time, 2-3 ore pe zi. Se lucreaza de acasa, nu este necesar experienta. Si vei avea suportul meu permanent., Investeste putin din timpul tau, sa iti asiguri viitorul. Pentru mai multe detalii , trimite-ti mesaj cu textul “info” la email: miha_michelle2002@yahoo.com
04 Ianuarie 2015, 10:32:29