Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

TP-LINK lansează router-ul Archer C5

07 Ianuarie 2015



TP-LINK lansează noul router Archer C5, cu viteze Wireless de până la 1,2 Gbps, alături de adaptorul USB Wireless Dual Band, Archer T2U. Ambele dispozitive au la bază standardul Wi-Fi 802.11ac, care oferă viteze wireless de trei ori mai mari şi măsuri de securitate îmbunătăţite faţă de standardul 802.11n.


Noul dispozitiv asigură un semnal wireless excelent în toate direcţiile datorită celor şase antene, care au la bază o tehnologie avansată care asigură un semnal wireless excelent în toate direcțiile, fără întreruperi. Cele trei antene externe detașabile sunt dedicate bandei de frecvență de 5GHz, în timp ce cele trei antene interne sunt dedicate benzii de frecvență de 2,4GHz. Acoperirea este la rândul său îmbunătățită, vitezele crescute menţinându-se şi pe distanțe mai mari, semnalul fiind destul de puternic pentru a acoperi întreaga casă sau birourile cu suprafețe generoase.


O noutate este aplicația TP-LINK Tether, care reprezintă cel mai simplu mod de accesare, gestionare și partajare a resurselor routerului, folosind sisteme de operare mobile precum IOS sau Android. Tether uşurează configurarea routerului, stabilirea controlului parental şi partajarea fișierelor în reţea, direct de pe smartphone sau tabletă. În plus, interfaţa intuitivă oferă informaţii importante precum starea routerului, utilizatorii logaţi la el sau privilegiile de acces ale acestora.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite