Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Sony lansează Walkman NW-ZX2

01 Februarie 2015



Noul Walkman NW-ZX2 vine la pachet cu tehnologia High-Resolution si cu o serie de îmbunătățiri ale designului. Amplificatorul Sony S-Master HX păstrează în întregime detaliile semnalului audio în timpul procesării pentru a ajuta redarea cu acuratețe a sunetelor. Această tehnologie procesează cantități mari de date în format audio minimizând zgomotul și distorsiunea.
Tehnologia DSEE HX recreează sunetele înalte care sunt pierdute în timpul procesării semnalului audio. Sunetele ce au ca sursă fișiere MP3 sau CD sunt îmbunătățite, extinzând frecvența și profunzimea peste calitatea originală, până aproape de calitatea Hi-Res (corespunzând frecvenței 192 kHz/24-bit audio).


O altă îmbunătățire la nivel de design este reprezentantă de condensatorul dublu inclus în alimentator pentru a reduce variațiile de tensiune.
Noul Walkman NW-ZX2 suportă codecul LDAC, iar conectivitatea Bluetooth îți permite să asculți muzică la o calitate ridicată chiar și prin conexiune wireless.
Capacitatea de stocare internă de 128GB poate fi extinsă printr-un card microSD, până la 256GB. Autonomia este îmbunătățită cu noua baterie Li-ion de capacitate ridicată, astfel că poate fi utilizată pentru o perioadă de 60 de ore de redare a fișierelor MP3, după numai o singură încărcare.
Noul Walkman Sony NW-ZX2 va fi disponibil în magazinele din Europa începând cu primăvara acestui an.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite