Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

GOCLEVER lansează smartwatch-ul CHRONOS COLOUR

04 Februarie 2015



GOCLEVER lansează noul smartwatch CHRONOS COLOUR, care încorporează un touch screen color de 1,6 inci.
Utilizat împreună cu un smartphone Android, ceasul inteligent oferă noi metode de interacţionare. Acesta permite navigarea în lista de muzică şi controlul melodiilor redate, direct de pe încheietură, o funcţie deosebit de utilă în mijloacele de transport în comun aglomerate. Un alt avantaj în acest sens este şi radioul încorporat. Pasionaţii de fotografie vor aprecia funcţia care permite operarea camerei din telefonul mobil cu ajutorul GOCLEVER CHRONOS COLOUR. De asemenea, noul dispozitiv poate îndeplini şi rolul de antrenor personal, datorită accelerometrului încorporat care măsoară activitatea utilizatorului (distanţa parcursă, numărul de paşi efectuaţi, numărul de calorii arse etc.).


Ceasul inteligent poate primi notificări de la smartphone pe o rază de 10 metri, permiţând utilizatorilor să fie la curent cu SMS-urile sau emailurile primite. Notificările pot fi personalizate pentru fiecare aplicaţie în parte şi pot fi oprite din aplicaţia dedicată de pe telefon. Mai mult, CHRONOS COLOR permite şi iniţierea de apeluri sau trimiterea de SMS-uri. Pentru a uşura răsfoirea agendei virtuale din telefon, dispozitivul poate fi controlat prin voce. Ceasul inteligent include şi aplicaţii deosebit de utile precum un calendar, calculator, ceas de alarmă sau informaţii meteo.

GOCLEVER CHRONOS COLOUR este rezistent la apă (echivalentul a 30m pe ceasurile clasice). Temperatura optimă de funcţionare a dispozitivului este între 0 şi 50°C.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite