Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon prezinta modele noi din gama PowerShot, Ixus si Pixma Pro

09 Februarie 2015



Canon prezintă o colecţie de modele noi care fac parte din gamele de produse PowerShot, IXUS şi PIXMA PRO: aparatele foto PowerShot SX410 IS si IXUS 275 HS si imprimantele PIXMA PRO-100S şi PIXMA PRO-10S.
PowerShot SX410 IS este dotat cu un senzor de 20 MP şi cu procesor DIGIC 4+, astfel încât sunt surprinse cele mai fine detalii cu o claritate uimitoare şi cu estompări minime ale imaginii, datorită funcţiei IS Inteligent.

IXUS 275 HS este dotat cu senzorul CMOS de 20,2 megapixeli, astfel încât indiferent de lumina în care fotografiaţi, fotografiile realizate să beneficieze de calitatea înaltă pe care v-o doriţi. Pentru a vă asigura că veţi apărea în fotografia de grup sau pentru a evita deranjul în momente deosebite, puteţi fotografia la distanţă prin wireless cu ajutorul noii aplicaţii Canon Camera Connect, care vă permite să controlaţi aparatul chiar şi de pe un telefon inteligent. Cu ajutorul opţiunilor Dynamic NFC şi Wi-Fi, imaginile pot fi vizualizate şi stocate pe Staţia de Conectare Canon, transferate pe dispozitivul dumneavoastră inteligent sau încărcate în serviciul de stocare de tip cloud al Canon, irista şi pe reţelele de socializare.


Noile modele PIXMA PRO-100S şi PIXMA PRO-10S înlocuiesc modelele Canon existente, PRO-100 şi PRO-10. Modelul PIXMA PRO-100S foloseşte 8 cerneluri pe bază de vopsea pentru a produce imprimări de înaltă calitate, în culori vibrante, cu dimensiuni de până la A3+, la viteze mari.
Modelul PIXMA PRO-10S este dotat cu un sistem de cerneală cu pigment care utilizează 10 cerneluri individuale şi Optimizator Chroma pentru a putea obţine imprimări de cea mai înaltă calitate cu densitate mare de negru şi durabilitate crescută.
PIXMA PRO-100S şi PIXMA PRO-10S sunt compatibile şi cu noua aplicaţie Canon Pro Gallery Print care vă permite să vă conectaţi la serviciile de găzduire foto şi video Zenfolio şi SmugMug de la tableta dumneavoastră.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite