Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

Orange Romania, angajator de top pentru al treilea an consecutiv

27 Februarie 2015Orange România a primit certificarea Top Employer Europe 2015, pentru mediul de lucru excepţional şi posibilităţile de dezvoltare profesională oferite angajaţilor. Orange este singura companie de telecomunicații din România ce obține din partea institutului independent Top Employer Institute această certificare, primită pentru al treilea an consecutiv. Pentru a fi certificată Top Employer Europe, o companie trebuie să primească această distincţie în cel puţin 5 ţări în care este prezentă, fiecare filială fiind auditată
separat. Orange a primit certificarea în România şi în alte 15 ţări ale Grupului.


Evaluarea Orange România a inclus stategia de management al talentelor, procesul de angajare şi integrare în companie, programul de training-uri şi dezvoltare profesională, managementul carierei, managementul performanţei, programul de beneficii şi cultura organizaţională.


„În fiecare an, Institutul Top Employer schimbă standardele de evaluare, prin adaptarea acestora la cele mai bune practici internaţionale de pe piața muncii. Faptul că am fost desemnaţi angajator de top pentru al treilea an consecutiv este dovada că nu suntem doar una dintre cele mai bune companii pentru a începe o carieră, dar şi pentru a creşte profesional. Prin studiile pe care le facem, dar şi prin interacţiunea noastră de zi cu zi, suntem atenţi să le oferim angajaţilor cadrul prielnic pentru a lucra ca buni profesionişti şi pentru a se dezvolta continuu, indiferent de poziţia pe care o au în companie”, a declarat Ioana Marcu, Directorul de Resurse Umane al Orange România. Pe lângă managementul performanţei, politica de compensaţii şi beneficii şi wellbeing, dezvoltarea profesională este una dintre cele mai importante direcţii ale strategiei Orange pentru angajaţi. Anul trecut Orange a lansat un program de consiliere în carieră, care va fi extins datorită numărului mare de solicitări. De asemenea, în 2014 angajaţii Orange au participat împreună la aproximativ 11.880 de zile de training în cadrul programelor de dezvoltare profesională.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite