Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Soluţii de stocare Western Digital, pentru o supraveghere video optimă

18 Martie 2015




Utilizatorii care au deja un sistem de supraveghere instalat ar trebui să se aştepte să întâmpine probleme de compatibilitate dacă vor să integreze soluţia WD Purple?
Mediile de stocare WD Purple sunt proiectate şi testate pentru a fi folosite împreună cu cele mai cunoscute chipset-uri din industrie. Acestea sunt construite pentru a fi integrate fără probleme cu sisteme noi sau existente de supraveghere video. Avem, de asemenea, un instrument de suport online pentru clienţi și un selector de compatibilitate care este pus la dispoziţie pentru a asista clienţii în alegerea produselor potrivite. Mai multe detalii găsiți la www.wdc.com.

În ce sisteme poate fi WD Purple integrat?
Unităţile WD Purple sunt testate şi recomandate să fie integrate în sistemele de supraveghere de maxim 8 bay-uri, care folosesc 32 de camere HD. Purple nu este recomandat pentru mediile NAS. Pentru această categorie WD pune la dispoziţia utilizatorilor unităţile WD Red, special concepute pentru mediile RAID şi NAS.

Cum poate afla mai multe detalii despre Purple un utilizator şi de unde poate cumpăra o astfel de unitate?
Suntem prezenţi în România prin trei distribuitori. WD Purple este deja disponibil în magazinele online şi retail, iar utilizatorii pot alege achiziţionarea unor modele cu o capacitate de stocare între 1 şi 6TB.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite