Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox imbunatateste procesele de automatizare cu Versant 80 Press

08 Aprilie 2015



Xerox lanseaza Versant 80 Press, un echipament color care ofera performante rapide si contribuie la automatizarea proceselor de lucru. Versant 80 Press se adreseaza atat centrelor de print, cat si tipografiilor, carora le ofera o combinatie optima de caracteristici si functionalitati pentru a produce aplicatii la o calitate constanta, cu mai putine pierderi de timp si materiale.

Versant 80 Press imprima la rezolutie Ultra HD - noul standard pentru acuratetea si calitatea culorilor. Acesta este o combinatie intre procesarea la nivel de server (1200x1200dpix10bit RIP) si tehnologia de tiparire utilizata de Versant 80 Press (2400x2400dpix1bit VCSEL ROS), ce asigura o imprimare consistenta, constanta si precisa a punctelor de raster. Astfel, atat textele si vectorii, cat si gradientii au o claritate deosebita. Echipamentul accepta o gama extinsa de medii de imprimare si tipareste pe hartie cu un gramaj cupris intre 52 si 350 de grame si pe diverse medii speciale - PVC, autocolant, plicuri, hartii, cartoane dublu cretate etc.

De asemenea, Xerox Versant 80 Press are o optiune integrata de scanare, care functioneaza cu pana la 200 de imagini pe minut, la o rezolutie de 600x600 dpi, cu mai multe optiuni de transmitere – scan to file, e-mail, retea sau cloud. Alimentatorul de documente, de mare capacitate, poate sustine coli A3, cu greutati de pana la 200 gsm si scaneaza documentele pe ambele parti, in mod automat.

Echipamentul foloseste un nou tip de toner, cu cerneala uscata – Emulation Aggregation (EA) Eco Matt, care ofera imprimarilor un aspect similar cu cel al lucrarilor realizate in tiparul offset. Tehnologia Compact Belt Fuser aplica uniform caldura si presiunea necesare pentru a fixa cerneala uscata pe o gama larga de suprafete, fara a incetini viteza de productie, optimizand, in acelasi timp, calitatea imaginilor.

In plus, serverul de imprimare extern, Xerox EX 80, bazat pe tehnologia Fiery, asigura flexibilitate si productivitate maxima mediului de imprimare. Caracteristicile standard includ imprimarea de date variabile, Adobe PDF Print Engine si transmiterea automata Web-to-Print, precum si posibilitatea de a adauga separatoare in interiorul filelor, imprimarea in bloc, imprimarea tranzactionala si imbunatatirea continua a imaginii.

Xerox Versant 80 Press este un echipament modular, care poate fi configurat cu diverse optiuni de alimentare sau finisare pentru a produce o gama variata de lucrari finite - reviste capsate complet finisate, pliante, cataloage etc.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite