Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Wizrom: cerere de patru ori mai mare pentru upgrade

01 Iulie 2015Primul trimestru al anului a conturat o nouă tendinţă pe piaţa de software şi servicii, pe fondul dorinţei companiilor de a profita cât mai rapid de revenirea economică.
Astfel, în perioada ianuarie-martie, numărul de companii care au solicitat un upgrade major al soluţiilor folosite a crescut de aproape 4 ori faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, la peste 100. Este vorba de cereri pentru soluţii ERP, CRM, logistică şi depozitare (WMS), transport şi rutare (TMS) şi multe altele.
„A fost o perioadă pe care am anticipat-o corect şi pentru care ne-am pregătit cu proceduri foarte bine puse la punct şi o creştere anterioară a numărului de consultanţi de business. Revirimentul din economie este evident şi la clienţii Wizrom”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software.
Principala cerinţă a majorităţii clienţilor Wizrom care au cerut upgrade a fost creşterea automatizării, pentru a spori acurateţea datelor şi, în consecinţă, a analizelor şi prognozelor.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite