Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

BenQ a lansat noua gamă de monitoare de gaming

01 Iulie 2015



BenQ a lansat primul monitor de gaming cu tehnologie FreeSync din portofoliul companiei, XL2730Z. De asemenea, BenQ a anuntat parteneriatul strategic la nivel regional cu Electronic Sports League (ESL), compania devenind astfel partenerul ESL pentru toate competițiile de gaming organizate în Sud-Estul Europei.

Pentru a satisface fiecare cerință a gamerilor, BenQ XL2730Z este dotat cu o scală de ajustare cu 14 niveluri de înălțime, dar și cu scale reglabile pentru înclinare şi pivotare, astfel încât jucătorii să poată reproduce reglajul precis al monitorului până la cel mai mic detaliu, de fiecare dată. În plus, pentru obținerea unui avantaj considerabil în fața oponenților, opțiunea Game Mode Loader oferă posibilitatea încărcării unor setări de display special create și utilizate de gamerii profesioniști pentru cele mai aclamate jocuri ale momentului.

Protecția ochilor, una dintre preocupările principale ale BenQ în ultimii ani, stă la baza modelului XL2730Z. Monitorul profesional de gaming include tehnologia unică BenQ Low Blue Light de reducere a spectrului de lumină albastră, cauza principală a oboselii ochilor, durerilor de cap și tulburărilor de somn, pentru care mulți dintre jucătorii profesioniști folosesc ochelari speciali de protecție. În plus, tehnologia Flicker-free elimină pâlpâitul la toate nivelurile de luminozitate, crescând performanţa jucătorilor prin confort vizual extrem, chiar şi după sesiuni prelungite de gaming.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite