Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Alcatel-Lucent implementeaza software-ul de comunicatii Rapport

01 Iulie 2015



Alcatel-Lucent și operatorul telecom olandez KPN au semnat un parteneriat pe cinci ani pentru implementarea software-ului de comunicații Rapport. Acest lucru îi va permite companiei olandeze să simplifice și să consolideze serviciile de voce precum VoLTE pe o singură platformă.
Software-ul de comunicații Rapport va juca un rol decisiv în procesul KPN de creare și livrare de noi aplicații și servicii dedicate oricărui tip de dispozitiv, bazându-se pe API-urile din cadrul software-ului.

KPN va utiliza soluțiile Alcatel-Lucent Rapport pentru a le oferi clienților servicii de voce, mesagerie instant sau chat, live video și file sharing, indiferent de dispozitivul folosit sau de tipul de rețea utilizată – fixă sau mobilă.

Rapport are la bază o versiune nouă a arhitecturii software-ului Alcatel-Lucent IP Multimedia Subsystem (IMS), care stă la baza tehnologiei premiate Voice over LTE (VoLTE). RapportTM include API-uri care permit noilor servicii de comunicare prin web să fie adăugate funcționalităților rețelei all-IP a companiei KPN.

Alcatel-Lucent gestionează implementarea a peste 69 IMS-uri pentru clienții comerciali din toată lumea și reprezintă nucleul de comunicații al următoarei generații de rețele IP, inclusiv LTE și VoLTE.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite