Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

NETOPIA mobilPay introduce in premiera platile cu portofelul digital in hipermarket

01 Iulie 2015



Clienții hipermarketului cora de pe Șoseaua Alexandriei, din Bucureşti, îşi pot achita cumpărăturile la casă direct de pe smartphone, prin aplicația mobilPay Wallet, portofelul digital dezvoltat de NETOPIA mobilPay, liderul pieței locale de mobile payments. cora Alexandriei devine astfel primul hipermarket din România care implementează plata cu un portofel digital, urmând ca, în timp, toate magazinele cora să ofere şi acest serviciu clienţilor lor.

Aplicația mobilPay Wallet poate fi descărcată gratuit pe toate terminalele smart ce rulează principalele sisteme de operare. Odată ce utilizatorul și-a înregistrat un card în aplicație, plata cumpărăturilor în hipermarketul cora se va putea face foarte rapid, prin scanarea unui cod QR, afişat la casa de marcat.

Datele NETOPIA arată că numărul tranzacţiilor procesate prin intermediul portofelului digital mobilPay Wallet a crescut de 10 ori în primul trimestru al acestui an faţă de aceeași perioadă a anului trecut, în timp ce valoarea lor a crescut de trei ori în același interval.
Lansată în martie 2013, aplicaţia mobilPay Wallet este disponibilă pentru telefoane smart cu sisteme de operare iOS și Android. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store și poate fi folosită pentru pentru plata facturilor la utilități, reîncărcarea cartelelor preplătite, plata notei la restaurante sau pentru produse şi servicii furnizate de comercianţii parteneri. În 2014, aplicația mobilPay Wallet a fost integrată în MasterPass, serviciul digital global de la MasterCard, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a face cumpăraturi în afara țării, de la peste 40.000 de comercianți parteneri, dar şi pe teritoriul ţării, prin acordul de acceptare Masterpass al comercianţilor din România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Eori
Europa 🇪🇺 = Satana, Deoarece Europa Se Roagă Satanei, Nu La Dumnezeu, Doar Țările Europene De Religie Creștin Ortodox, Sunt De Partea Credinței; Europa Trebuie Să Se Destrame, Pentru Că" Promovează Satanismul: https://youtu.be/R4Qeg-axwTk?si=to3CJt05UHb5-l4e Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
24 Mai 2024, 09:59:54