Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Toshiba lanseaza o noua generatie de laptopuri multimedia

02 Iulie 2015



Toshiba Europe GmbH a lansat noua serie Satellite P – o colectie de laptopuri de inalta performanta, cu ecran de 39.6 cm (15.6”) ce include modelele P50-C, P50t-C si P50D-C care ofera divertisment de calitate si productivitate pentru utilizatorii pretentiosi.
Avand o carcasa noua din aluminiu periat, cu finisaj Satin Gold, laptopurile din seria Satellite P sunt cu peste 15% mai subtiri decat modelele predecesoare din 2014, in ciuda noilor caracteristici imbunatatite. Echipate cu o eleganta tastatura insulara iluminata, toate modelele noi au un design cu finisaj texturat de tip hairline.

Modelele Satellite P50-C si P50t-C cu ecran tactil sunt echipate cu procesoare din a 5-a generatie Intel CoreT pana la i7 create pentru a imbunatati timpul de raspuns si durata de viata a bateriei, precum si pentru a oferi imagini 3D incredibile impreuna cu posibilitatea de a edita mult mai rapid video si fotografii. Pe langa procesoarele puternice, ambele modele sunt echipate cu placi grafice pana la NVIDIA GeForce GTX 950M cu 4GB DDR3 VRAM pentru performante fluide si rapide, indiferent de situatie. Satellite P50D-C este echipat cu procesoare AMD A10 APU si placa grafica AMD RadeonTM R6 pentru streaming HD, jocuri online si experiente inovatoare de calcul, fara precedent.

Seria Satellite P50-C vine cu Windows 8.1 pre-instalat ce va putea fi upgradat gratuit la Windows 10 dupa lansarea acestuia.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite