Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

BenQ lanseaza ST550K, un ecran pentru afisaj profesional

02 Iulie 2015BenQ lansează în România ecranul pentru afișaj profesional (Digital Signage) ST550K, cu design slim bezel și diagonală de 55 de inci (1,4m) la rezoluție 4K2K Ultra HD.

De la aeroporturi, hoteluri, magazine, cafenele sau restaurante, supermarket şi studiouri de televiziune, BenQ ST550K cu ramă extrem de îngustă este dedicat companiilor ce se concentrează asupra comunicării vizuale în relația cu partenerii. Datorită rezoluției 4K2K de 3840 x 2160p, ST550K oferă o experiență vizuală impresionantă: acesta afișează de patru ori mai multe detalii în comparație cu un display Full HD 1080p și asigură cea mai eficientă cale de transmitere a mesajului cu fiecare imagine redată.

ST550K încorporează o serie de funcții special create pentru utilizarea facilă, precum managerul inteligent de conținut X-Sign pentru crearea în timp record a materialelor publicitare afişate, aplicația Multiple Display Administrator (MDA) ce reduce din timpul și efortul necesar administrării simultane a mai multor disply-uri sau HDMI Streaming Dongle (Qcast), cu suport pentru WiFi Display, tehnologie ce permite afişarea wireless a conținutului de pe PC-uri, dispozitive smart sau din cloud, direct pe ecran. În plus, pentru ușurință în redarea conținutului, ecranul pentru afișaj profesional ST550K include opțiunea de conectare USB și MHL (Mobile High-Definition Link).

ST550K funcționează cu ajutorul unui sistem de operare Android personalizat, ce vine preinstalat cu o serie de aplicații utile, precum suita de aplicații WPS Office, browser web și Media Player.
Conținutul poate fi redat direct de pe un stick USB sau prin MHL, fără a mai avea nevoie de un calculator. În plus, cu ajutorul opțiunii QCast Wireless Display, filmele sau reclamele pot fi afișate pe ecranul de 55 de inci fără a mai avea nevoie de un cablu de conectare la PC sau la dispozitivele smart.Tags: BenQ, Android, Afisaj

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite