Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Toshiba lanseaza Satellite L50-C si Satellite L70-C

02 Iulie 2015



Toshiba Europe GmbH anunta lansarea Satellite L50-C/L50D-C de 39.6 cm (15.6”) si Satellite L70-C de 43.9 cm (17.3”). Construita pentru a se putea profita la maxim de caracteristicile principale ale Windows 10 si incluzand o gama larga de caracteristici pentru divertisment, seria Satellite L este creata pentru a intampina cu stil cerintele zilnice ale utilizatorilor si pe cele multimedia.

Modelele elegante de 39.6 cm (15.6”) ofera o varietate de culori inclusiv Satin Gold, rosu, alb, violet, maro si negru, in timp ce Satellite L70-C este disponibil in varianta eleganta Satin Gold.

Comparate cu modelele similare din 2014, ambele variante sunt mai subtiri cu pana la 20%, Satellite L70-C fiind cel mai subtire laptop din seria L creat vreodata. Sasiul subtire si display-ul mare il pozitioneaza ca inlocuitor ideal de desktop. Toate modelele beneficiaza de o tastatura insulara ce faciliteaza confortul la utilizare, in timp ce Satellite L70-C/L50-C incorporeaza tehnologia "auto-palm rejection" insemnand ca utilizatorii pot evita atingerile accidentale. Satellite L70-C beneficiaza si de tastatura iluminata optionala, ce faciliteaza productivitatea chiar si in conditii reduse de iluminare.

Satellite L70-C este echipat cu procesoare Intel Core pana la i5, iar L50-C functioneaza cu procesoare Intel pana la Core i5.
Toate modelele ofera si capacitati de stocare ce rivalizeaza cu cele ale unui desktop PC – utilizatorii pot beneficia de pana la 2TB spatiu de stocare pe HDD, in timp ce modelele L50-C/L50D-C suporta si combinatia intre un SSD ultra-rapid impreuna cu un HDD cu capacitate mare de pana la 2 TB sau SSHD de pana la 1TB.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite