Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Grupul Wizrom preia integral WizSalary

08 Iulie 2015Grupul Wizrom anunţă finalizarea achiziţiei integrale a companiei WizSalary semnalând astfel consolidarea la nivel de grup şi demonstrând că dispune de resurse financiare şi operaţionale, pentru a spori sinergiile intra-grup şi a se extinde mai departe pe noi segmente de business.

Grupul Wizrom controlează acum WizSalary 100% după achiziţia cu bani lichizi a 52% din acţiunile deţinute de ceilalţi acţionari.
În urma tranzacţiei, Wizrom va integra WizSalary şi va dezvolta, în viitorul apropiat, WizOne ca soluţie solidă, extinsă, prin care va adresa nevoile companiilor în ceea ce priveşte management resurselor umane. Adrian Bodomoiu, managing director al grupului pe partea operaţională, va continua colaborarea cu Zemy Apfelbaum ca managing director de dezvoltare.

Clienţii Wizrom care utilizează soluţiile WizSalary vor continua să beneficieze de servicii ca şi până acum, în baza contractelor curente, de către aceeaşi echipă şi la acelaşi standard.
„Prin această achiziţie, Wizrom demonstrează că dispune de dorinţa şi resursele de a investi în dezvoltarea pe termen lung a soluţiilor care adresează o gamă în creştere de nevoi ale clienţilor. Am plăcerea de a anunţa numele noii noastre suite de business, WizOne, care adresează una dintre cele mai arzătoare nevoi în domeniul HR: creşterea nivelului de angajament al salariaţilor prin evaluarea cu acurateţe a performanţelor şi motivaţiilor lor de creştere”, a declarat Zohara Davidai, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Wizrom.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite