Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

HTC lanseaza HTC One M9+

21 Iulie 2015HTC Corporation a anunțat ansarea noului HTC One M9+, cea mai nouă generație din familia apreciată la nivel global HTC One.
"HTC One M9+ reflectă perfect filosofia HTC de a conecta oamenii cu pasiunile lor și de a le permite să găsească strălucirea în viețile lor. HTC One M9+ oferă o experiență audio și foto deosebită și impresionează printr-un design elegant-premium, în tradiția familiei HTC One",
Mihai Nodea, Regional Manager, HTC România, Ungaria și Moldova.
HTC One M9+ preia designul integral metalic specific HTC și îl îmbină cu noi funcționalități, printre care un ecran 2K de 5.2” cu noua funcție de securitate Fingerprint și HTC BoomSound cu sunet surround Dolby Audio, pentru experiențe multimedia memorabile. Noua funcție îmbunătățită Duo Camera promite fotografii de calibru profesionist, cu detalii clare, la cel mai înalt nivel de calitate și flexibilitate. Totodată, capacitatea de stocare generoasă microSD de 128 GB permite stocarea în siguranță a celor mai frumoase amintiri ale utilizatorilor, pe care aceștia le pot lua cu ei oriunde.
HTC Sense 7 furnizează o experiență complet personalizată, analizând în mod inteligent fotografiile preferate pentru a modifica experiența de utilizare a aplicațiilor, temele de culoare și imaginile de fundal. În plus, smartphone-ul devine o companie permanentă de călătorie, reinventând ecranul de pornire pentru a aduce pe prima pagină cele mai utile aplicații în funcție de locația utilizatorului, pentru ca funcțiile care vin cu acest widget contextual și personalizabil să fie la cel mult un clic distanță.
Camerele foto ale HTC One M9+ sunt concepute pentru a surprinde fiecare moment la o calitate uimitoare, permițând oricând retrăirea acelor momente. Funcția UFocus măsoară adâncimea pentru captarea informațiilor detaliate dintr-o imagine și selectarea punctului de focalizare după realizarea pozei, dând astfel utilizatorului posibilitatea de a crea portrete la nivel profesionist. Dimension Plus prezintă o perspectivă unică asupra fotografiilor, acestea putând fi vizualizate dintr-un unghi diferit prin simpla înclinare a ecranului, iar utilizatorul poate demonstra experiența 3D, spre încântarea familiei și prietenilor.
HTC One M9+ dispune de Duo Camera de 20 de megapixeli, care accentuează fiecare detaliu, permițând astfel obținerea unor fotografii clare și a videoclipurilor la rezoluție 4K. Pentru o protecție ridicată împotriva zgârieturilor, obiectivul de pe HTC One M9+ este dotat cu o lentilă din safir, iar calitatea fotografiilor și a clipurilor video va rămâne la același standard de calitate ca în prima zi.
HTC Sense™ 7 și HTC’s EYE™ Experience fac ca realizarea de fotografii creative să fie și mai ușoară. O întreagă gamă de efecte noi de editare, incluzând Shapes, Prismatic și Elements, permit utilizatorului să adauge puțină măiestrie fiecărei fotografii. Cu aplicația Zoe™ se pot crea automat clipuri video, adăugând apoi muzica preferată și oferind prietenilor posibilitatea de a completa colecția cu propriile fotografii, pentru a sărbători și împărtăși fiecare moment.
Indiferent unde sunt stocate pozele utilizatorului, noua galerie foto HTC One Gallery caută imediat prin întreaga bibliotecă de imagini, vizualizând fotografiile salvate pe smartphone, pe rețelele de socializare și pe anumite platforme de cloud. Galeria pune la îndemână întreaga colecție de imagini, sortându-le în funcție de dată, locație, eveniment, album, sau căutând chiar imagini separate cu ajutorul funcției Image Match.
HTCOneM9+ garantează un sunet incredibil datorită sistemului HTC BoomSound™. Difuzoarele frontale duale specifice smartphone-urilor din familia HTC One, combinate acum cu generarea sunetului 5.1 Dolby® Audio surround, oferă o experiență cinematică multidimensională de neegalat. Asocierea dintre HTC BoomSound și Dolby Audio™ creează o imersiune audio totală, pentru ca utilizatorii să se poată bucura de filme cu sunet ca la cinema, chiar și fără conectarea căștilor sau difuzoarelor externe. Chiar și cei mai înfocați fani ai muzicii vor fi încântați de sunetul, de înaltă definiție redat fidel, pe 24 biți al telefonului, care depășește chiar și calitatea unui CD.
Cu HTC Connect™ utilizatorii se pot bucura de experiența multimedia și dincolo de telefon. Un gest de glisare verticală cu trei degete pe ecran conectează telefonul la televizoare sau difuzoare externe compatibile ale producătorilor de top, precum Harman Kardon. Funcția playlist a HTC Connect permite redarea de conținut de la smartphone-uri către dispozitive de divertisment multiple.
HTC One M9+ vine cu un nou senzor pentru amprente, localizat în partea frontală a telefonului pentru acces rapid prin deblocarea telefonului cu o singură atingere. Datorită senzorilor multi-direcționali, pentru deblocarea telefonului nu este necesară decât poziționarea degetului pe senzor, în orice direcție.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite