Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

VoipNow Mobile a ajuns la versiunea 2.0

30 Iulie 20154PSA a lansat VoipNow Mobile 2.0, noua versiune a aplicației pentru iOS a platformei de comunicații VoipNow. Aplicația a fost creată pentru furnizorii de servicii care se adresează companiilor mici și mijlocii dornice să le ofere angajaților acces securizat la soluții de tip business PBX și comunicații unificate, accelerând astfel mobilitatea și productivitatea acestora. VoipNow Mobile simplifică procesele de tip BYOD (Bring your own device). Angajații pot accesa rețeaua de comunicații a companiei în mai puțin de 2 minute, folosind telefoanele mobile și tabletele personale bazate pe sistemul de operare iOS. Cea mai recentă versiune a aplicației VoipNow Mobile permite apeluri video și voce la o calitate foarte bună, în condiții optime de securitate. „Criptarea datelor online este extrem de importantă, însă de cele mai multe ori sunt neglijate aspecte ca integritatea și confidențialitatea apelurilor. VoipNow Mobile oferă informații în timp real cu privire la securitatea fiecărui apel, iar companiile pot decide să nu permită convorbiri telefonice care nu respectă procesul de autentificare și de criptare a datelor”, a afirmat Elena Cârstoiu, COO 4PSA.

VoipNow Mobile 2.0 le permite utilizatorilor să primească și să inițieze apeluri de tip voce la o calitate foarte bună, inclusiv în rețelele wireless cu semnal slab. În urma testelor, apelurile voce își păstrează calitatea chiar și în rețelele care înregistrează pierderi de pachete de până la 30%. Apelurile video sunt la rândul lor criptate și au calitate ridicată, inclusiv în rețetele 3G.
VoipNow Mobile este o soluție BYOD care le permite angajaților să lucreze eficient și independent, fără ca organizațiile să facă investiții în infrastructură. „Cu VoipNow Mobile, companiile nu mai au motive să investească în achiziția, instalarea, configurarea, mentenanța și monitorizarea telefoanelor de birou. Utilizatorii își pot instala aplicația chiar pe telefoanele smart personale. Aplicația are un design intuitiv și un proces de configurare automat, care nu presupune nicio pregătire prealabilă”, a adăugat doamna Cârstoiu. Furnizorii de servicii pot oferi aplicația VoipNow Mobile înscriindu-se în programul Service Provider. Operatorii pot alege varianta whitelabel, iar utilizatorii pot descărca aplicația gratuit din Apple Store. Instalarea aplicației durează mai puțin de trei minute și nu necesită documentație sau instruire suplimentară.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite