Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

START BIT – Echipamente moderne pentru comunicatii bazate pe IP

26 Mai 2006




l utilizat in retele broadband ca LAN, cu modemuri de cablu sau xDSL


l operatori de telefonie IP.


Compatibil cu standarde variate si diferite protocoale de comunicatii, suporta algoritmi multivoce, asigurand calitatea inalta a comunicatiei. Are facilitatea de buffer dinamic pentru jitter si functie de detectie automata de voce(VAD). Suporta clienti DHCP si PPPoE, precum si traversare NAT. Meniul poate fi configurat din tastatura, sau prin intermediul unei interfete Web sau CLI, software-ul sau fiind upgradabil.


Intre caracteristicile principale mentionam inregistrarea de convorbiri: cele mai recente10 convorbiri primite, 10 convorbiri pierdute sau 10 convorbiri efectuate. Pe displayul LCD pot fi afisate duratei convorbirii, afisarea numarului apelantului sau IP-ul acestuia, afisarea starii in care se gaseste telefonul IP. Are functii de “maini libere” sau functia de hold pentru a permite preluarea apelului in asteptare sau conferinta.


Furnizeaza posibilitatea unui management al contactelor, tonuri de apel de grup, setari de timp via SNTP protocol, formare rapida, sau functia de redial.


Telefonul dispune de agenda, posibilitate de formare rapida, setari speciale (sonerie VIP, mesaje de intampinare, time out apel sau sonerie, setari ale parametrilor web, etc.).


Un gateway este un dispozitiv care asigura translatia intre protocoale prin comunicarea dintre interfete altfel incompatibile. Un gateway de voce sau media gateway tinde sa translateze intre protocoalele de PSTN (truncking) si interfete si protocoalele locale si interfetele acestora. Un gateway de voce poate avea de exemplu telefoane H.323 la un capat si un trunchi ISDN la celalalt, sau chiar VoIP la ambele capete (translatia dintre H.323 sau SIP). Ca orice interfata, un gateway trebuie sa translateze mesaje de semnalizare intre cele doua parti ca dealtfel sa compreseze sau sa decompreseze vocea.


Seria de gateway-uri SVG6000 de la Star Net Technology este un set puternic de produse compatibile cu protocoalele SIP, MGCP sau H.323. Permit vocii, faxurilor si datelor sa fie transmise peste Internet. In afara de NAT sau Firewall, gateway-ul VoIP suporta o varietate de solutii de acces broadband, ca LAN, ADSL, modem de cablu, in conformitate cu conditiile individuale de acces dupa care implementeaza comunicatiile voce/fax pe Internet. Are un port FXS si un port FXO.


Dispozitivul garanteaza doua numere de telefon IP, precum si o calitate superioara a vocii.


Gateway-urile din aceasta serie suporta intreaga gama de algoritmi de voce, de la G.711 la G.729, in medii de lucru Ip fix, PPPoE si DHCP si pe protocoale de fax T.30 si T.38. Suporta STUN si Upnp pentru traversare NAT.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite