Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Intel prezinta cele mai noi platforme pentru desktop PC la Gamescom

09 August 2015



Intel prezintă la Gamescom cele mai noi platforme pentru desktop PC dedicate segmentului enthusiast.

PC-ul rămâne platforma numărul unu pentru gaming, având în vedere capacitatea, beneficiile și perspectiva de creștere, iar Intel acordă o atenție deosebită acestui segment. Un eveniment dedicat gamingului de asemenea amploare este locul cel mai potrivit pentru a anunţa disponibilitatea noilor procesoare deblocate Intel Core i7-6700K și Intel Core i5-6600K şi a chipsetului Intel Z170. Aceste produse pun bazele celei de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel Core, iar noua serie a chipsetului Intel 100 urmând a fi lansată tot anul acesta.

Partenerii Intel care dezvoltă sisteme bazate pe noua platformă sunt ASRock, Asus, EVGA, Gigabyte și MSI – plăci de bază pentru segmentul enthusiast. De asemenea, sunt prezentate și sisteme OEM de la producători precum Alienware, Acer, ALTERNATE, Asus, HP, SCAN, Tones și alții.

Intel a anunțat că intenționează să lanseze în acest an varianta procesorului “K” din a șasea generație a gamei de procesoare Intel Core pentru notebook-uri dedicate segmentului enthusiast. Acesta va fi primul procesor deblocat pentru dispozitive mobile.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite