Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon lanseaza noile modele All-in-One Inkjet

30 August 2015



Canon a lansat trei noi modele All-in-One inkjet ale gamei de imprimante pentru acasă: PIXMA MG5750, MG6850 și MG7750. Proiectate pentru uzul personal și pentru firme mici, noile modele au la bază funcția de conectivitate, îmbinând astfel funcțiile îmbunătățite de cloud și Wi-Fi cu noua tehnologie de imprimare de înaltă calitate.
Oferind funcționalități de imprimare, copiere și scanare, cele mai recente modele se integrează perfect cu o varietate de aplicații și servicii de tip cloud, fiind acum compatibile cu Instagram și Slideshare. Prin intermediul PIXMA Cloud Link, utilizatorii pot accesa aceste servicii direct de pe ecranul tactil al imprimantei, înlăturând necesitatea utilizării PC-ului sau a altor dispozitive conectate separat.

Modelele PIXMA MG5750, MG6850 și MG7750 simplifică accesarea și imprimarea direct de pe diverse platforme de servicii populare de cloud, precum Google Drive, Dropbox, Evernote și OneDrive, precum și încărcarea documentelor și fotografiilor scanate pe Microsoft OneNote.
Multifuncționalele PIXMA MG5750, MG6850 și MG7750 sunt dotate standard cu funcția Canon PIXMA Cloud Link Scan and Remote Print. Acestă funcție permite utilizatorilor să scaneze un document sau o fotografie pe o multifuncțională și să le printeze apoi pe un alt dispozitiv din altă locație, prin serviciul cloud.

Noua multifuncțională premium All-in-One MG7750 cu șase cerneluri vine cu un design compact și elegant și produce rezultate de o calitate excepțională. Utilizatorii se pot bucura de operarea ușoară și navigarea fără ocolișuri a funcțiilor imprimantei foto, prin intermediul unui ecran touch de 8,8 cm, precum și de interfața unică a Canon, Intelligent Touch System. Grație celor șase cartușe individuale de cerneală, modelul MG7750 produce imagini de înaltă rezoluție, de până la 9600dpi, cu gradiente fine, chiar și la imprimări monocrome.

După modelele PIXMA MG6650 și respectiv MG5650, noile MG6850 și MG5750 permit oricui să imprime atât fotografii de înaltă calitate, cât și documente importante, direct de acasă, prin intermediul sistemelor lor de imprimare cu cinci cerneluri. Ambele imprimante oferă libertatea imprimării dintr-o varietate de servicii cloud, inclusiv conectarea la și imprimarea de pe dispozitive inteligente și camere foto cu Wi-Fi activat.
Toate cele trei noi modele PIXMA au suport pentru cartușe XL opționale, permițându-le utilizatorilor să imprime mai mult, cu mai puține resurse.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite