Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Inscrierile la Universitatea Alternativa continua pana in 27 septembrie

24 Septembrie 2015



Universitatea Alternativă este un program de învățare complementar, personalizat, conectat la mediul business. Programul se adresează tinerilor (inclusiv studenților) care doresc să devină antreprenori și agenți ai schimbării în societate, dar și să dobândească competențele de care au nevoie pentru a se angaja. Înscrierile pentru anul universitar 2015-2016 sunt deschise până pe 27 septembrie.

Dincolo de cunoștințele teoretice, tinerii au nevoie de tot mai multe abilități, atât personale, cât și profesionale. De aceea, programul de învățare de la Universitatea Alternativă (UA) susține studenții să se dezvolte practic și să-și construiască propriile afaceri și proiecte cu impact în societate. Programul UA se adresează tinerilor din București, care sunt studenți, voluntari în organizații studențești și de tineret, tineri profesioniști sau care vor să devină antreprenori.

Experiența unui student la Universitatea Alternativă are, în medie, 10 ore pe săptămână și este construită în jurul nevoilor de învățare ale fiecăruia. Printre cele 18 forme de învățare și interacțiune socială la care au acces studenții UA se numără: mentorat, coaching, cursuri intensive cu profesioniști, ateliere și traininguri, un incubator de afaceri, proiecte Rent a Team în cadrul companiilor, conferințe, seri cu invitaţi speciali.

Tinerii pot dobândi competențe în mai multe domenii: antreprenoriat, comunicare și marketing online, resurse umane, management de proiecte și de echipe, vânzări, educație și învățare. În ultimii doi ani, studenții UA au fost implicați în 40 de proiecte pentru companiile partenere (campanii de comunicare, recrutare, teambuilding-uri și programe de învățare). O parte dintre tinerii de aici au lansat 21 de afaceri, susținute de către ING Bank cu o sumă totală de 55.000 de euro, în cadrul Incubatorului de Afaceri construit în parteneriat cu ING Bank.

Universitatea Alternativă este susținută de peste 150 de profesioniști din mediul business sau non-guvernamental. Experţii se implică voluntar, din dorinţa de a investi astfel în creșterea noii generații de profesioniști.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite