Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ELKO Partner Event 2015, un eveniment dedicat partenerilor locali si liderilor tehnologici globali

05 Octombrie 2015



ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distributia unei game largi de echipamente IT si solutii integrate, a organizat, in perioada 1-3 octombrie, ELKO Partner Event . Evenimentul, desfasurat in Covasna, a fost dedicat celor mai importanti parteneri ai ELKO din Romania si a reunit peste 170 de participanti pe parcursul celor trei zile.

ELKO este si va fi partenerul pe care va puteti baza. Ne dorim sa avem parteneri puternici, ne dorim sa avem alaturi oameni care cred in viitorul nostru comun, oameni care sunt gata sa puna umarul alaturi de noi. In aceasta directie se indreapta toate investitiile noastre viitoare. Vom pune mai departe toate cunostintele, toata priceperea si efortul nostru in construirea de parteneriate solide. ELKO Partner Event reprezinta un adevarat generator de idei, planuri, solutii, oportunitati de networking, dar si o celebrare a activitatii anului in curs”, a declarat Gabriela Gheorghe, director general ELKOTech Romania.

ELKOTech Romania distribuie produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.


In anul 2015 reteaua ELKO a evoluat semnificativ, multi parteneri ajungand sa isi transforme business-ul in jurul unor tehnologii noi, precum Cloud sau Internet of Things. Impreuna cu ei si avand la baza aceste trenduri tehnologice am dezvoltat noi proiecte, bazate pe solutii performante si de ultima generatie, care raspund nevoilor actuale ale clientilor finali. Credem cu tarie ca pentru a reusi este nevoie de o comunicare deschisa, corecta si rapida intre noi si partenerii de afaceri. Impreuna am automatizat procese si servicii, pentru a ne creste eficienta si pentru a deveni mai competitivi. Astfel, orientarea catre o colaborare stransa reprezinta cartea de vizita a companiei ELKO”, a completat Gabriela Gheorghe.

In cea de-a doua zi a evenimentului a avut loc o demonstratie practica pe teme de integrare sub aceeasi platforma de management a monitorizarii si alarmarii supravegherii video, controlului acces si elementelor de fiscalitate a unei firme. S-au adus in prim plan exemple concrete de utilizare a noilor echipamente si tehnologii existente in portofoliul ELKO. Rezolvarea cerintelor care adreseaza acest domeniu a pornit de la intelegerea si prevenirea unor riscuri concrete, continuand cu automatizarea si prioritizarea interventilor in functie de gradul de severitate al acestora. S-au abordat practic si teme de transmitere a semnalului video de orice natura prin medii „Over IP”.
La eveniment au participat producatori reprezentand cele mai importante branduri din IT la nivel mondial, branduri ce se regasesc in portofoliul de produse si solutii ELKO: Acer, Allied Telesis, Asus, Axis Communications, Aten, Belkin, Bitdefender, D-Link, Dell, Fujitsu, Getac, Gigabyte, Intel, Kingston, Linksys, LG, Lenovo, Microsoft, Milestone, Qnap si WD.

Despre ELKOTech Romania si Grupul ELKO

Compania ELKOTech Romania este specializata in distributia unei game largi de echipamente IT si solutii integrate: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice.

ELKOTech Romania este membra a Grupului ELKO (ELKO Grupa AS), unul dintre cei mai importanti distribuitori IT din Europa de Est, cu un business activ si in expansiune catre zona Asiei Centrale. Principalele directii de actiune ale grupului constau in expertiza intr-o varietate de solutii si servicii, precum si distributia de produse IT si electronice in zece tari din zona Baltica, Europa Centrala si de Est, Asia Centrala si tari membre CIS. Grupul ELKO reprezinta peste 90 de vendori IT, fiind implicat exclusiv in distributia produselor catre peste 7000 de retaileri, producatori locali si integratori de sistem. ELKO ofera circa 20.000 de produse distincte de la furnizori renumiti.

Grupul ELKO este detinut de anumite entitati si de fondul de investitii Amber Trust, avand peste 700 de angajati.

Pentru informatii suplimentare, accesati www.elko.ro si www.elkogroup.com.



Tags: parteneri, IT

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite