Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Axis obtine distinctia Good Design Award 2015

08 Octombrie 2015



Seria AXIS Q61-E, produsa de Axis Communications, a castigat premiul de design oferit de Japanese Institute of Design Promotion. Camerele dome PTZ au fost premiate datorita geometriei unice a dome-ului, ce permite operatorilor identificarea de obiecte chiar si la 20 grade deasupra orizontului.

Good Design Award, cunoscut si sub numele de G Mark Award, este o distinctie oferita de catre Japanese Institute of Design Promotion produselor inovative al caror design reuseste sa aduca plusvaloare industriei. Primele premii s-au acordat in anul 1957 si au reprezentat, inca de atunci, un punct de referinta pentru piata japoneza.
AXIS Q61-E are un design unic, creat in urma feedback-ului primit de la partenerii si clientii Axis. Pentru a se putea potrivi mai bine cu mediul in care se realizeaza instalarea, dome-ul camerei poate fi usor revopsit. In comparatie cu seria AXIS Q60-E, dimensiunile camerei sunt cu 45% mai mici. Geometria unica a dome-ului permite supravegherea, chiar si la 20 grade deasupra orizontului. In plus, camera integreaza tehnologia Speed Dry, care permite inlaturarea picaturilor de apa ce pot sa ramana pe sticla dome-ului, atunci cand ploua pentru o vizibilitate sporita.

Seria AXIS Q61-E beneficiaza de un zoom optic 30x, un senzor de pana la 1080p si dispune de tehnologiile Lightfinder si Wide Dynamic Range. Toate acestea permit realizarea unei supravegheri video optime, chiar si in conditii dificile de iluminare sau meteo (vant puternic). Design-ul special al camerei are rol de deflector pentru picaturile de apa, iar inelul de silicon incalzit previne formarea ghetii in jurul dome-ului.
Seria AXIS Q61-E functioneaza optim, chiar si in conditii meteo extreme, la temperaturi cuprinse intre -50°C si +50°C, mecanismul fiind protejat la temperaturi scazute de tehnologia Arctic Temperature Control.
In plus, modelele pot detecta in mod automat prezenta cetei si pot aplica filtre digitale, astfel incat supravegherea video sa fie utila, chiar si in conditii dificile.

AXIS Q61-E a primit, de asemenea, si premiul SSA Award 2015, in cadrul categoriei CCTV. Distinctia a fost acordata in cadrul The Safety and Security Show, eveniment ce a avut loc in Amsterdam, pentru posibilitatea de a filma optim in conditii dificile de iluminare si meteo.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite