Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

MasterCard si O’Fresh anunta rezultate peste asteptari pentru plata cu carduri contactless la vendomate

09 Noiembrie 2015



MasterCard a introdus plata cu carduri contactless la vendomatele O’Fresh ale Vending Zone, înregistrând rezultate peste așteptări încă de la prima ieșire în piață, cu 30% dintre consumatori optând pentru aceasta metodă de plată.

Prin parteneriatul cu Vending Zone, care operează vendomatele sub marca O’Fresh în România, MasterCard a realizat una dintre primele implementări de acest tip din regiunea Europei Centrale și de Est, furnizând astfel clienților operatorului o experiență de plată simplă și rapidă, cu ajutorul tehnologiei MasterCard contactless.

Noua soluție de plată a putut fi testată în premieră de către consumatori în cadrul expoziției Internet & Mobile World 2015, care a avut loc pe 7-8 octombrie la Romexpo, în București, și rezultatele au arătat deschiderea consumatorilor pentru acest tip de plată. De altfel, plata cu cardul a fost în ultimii ani o solicitare frecventă în piața de vending, estimată la aproximativ 100.000 de automate, astfel că Vending Zone, beneficiind de sprijinul și de expertiza MasterCard, a decis implementarea soluției de plată MasterCard contactless.

Vending Zone, care are o flotă de circa 600 automate în segmentul de snack-uri și băuturi reci, va dota gradual rețeaua de vendomate cu terminale de acceptare a plăților contactless, finalizarea instălărilor fiind programată până la sfârșitul anului viitor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite