Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Ericsson va testa tehnologia 5G in teren, impreuna cu NTT DOCOMO

09 Decembrie 2015



Odată cu lansarea rețelelor 5G la nivel comercial la începutul anului 2020, Ericsson răspunde nevoilor operatorilor pentru a începe testarea acestei tehnologii în teren încă de anul viitor. Astfel, Ericsson 5G Radio Prototypes sunt primele produse concepute special pentru a ajuta operatorii să testeze tehnologia 5G în mediul exterior. În 2016,
Ericsson va desfășura aceste teste alături de NTT DOCOMO, unul dintre cei mai mari operatori din Japonia, și cu ajutorul soluției sale inovatoare 5G Radio Test Bed.

Asemeni tehnologiilor mobile anterioare, operatorii de top sunt nerăbdători să obțină un avantaj în ceea ce privește implementarea rețelelor 5G. Tehnologia 5G va avea impact asupra tuturor rețelelor mobile și a ecosistemului asociat acestora, de la tehnologiile de acces radio și cloud până la soluțiile virtual evolved packet core (vEPC). Astfel, diferențierea operatorilor nu se va face bazată pe testele desfășurate în laborator, ci pe rezultatele obținute în mediul oferit de rețelele live. De mici dimensiuni, dar foarte puternice, prototipurile Ericsson 5G Radio se bazează pe informațiile adunate din testele efectuate alături de operatori cu Ericsson 5G Radio Test Bed, în medii exterioare și interioare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite