Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon economisește timp și spațiu cu nou imprimantă i-SENSYS LBP151dw

31 Martie 2016Canon Europe a anunțat lansarea noii imprimante laser monocrom (SFP) i-SENSYS LBP151dw, creată pentru a răspunde provocărilor de imprimare ale grupurilor de lucru mici, unde spațiul este limitat, și oferă conectivitate și productivitate îmbunătățite într-un design stilat și compact.

Construit pentru birouri mici, inclusiv spații de lucru bancare, de recepție a clienților și de retail, noul model LBP151dw include suport pentru standardul PCL5e/6, pentru a îmbunătăți flexibilitatea integrării în rețea. Pentru și mai facilă instalare, aparatul este suficient de mic pentru a încăpea pe birouri de recepție sau în săli de așteptare, oferind o soluție simplă și fiabilă.
Modelul LBP151dw optimizează capacitățile de lucru mobile ale birourilor mici, deoarece încorporează conectivitate Wi-Fi și funcții extinse de imprimare mobilă. Pentru o productivitate crescută, dispozitivele cu iOS și Android pot utiliza aplicația gratuită Canon PRINT Business, care permite imprimarea de pe dispozitive mobile, în mișcare, a documentelor, prezentărilor și imaginilor. Având și suport adițional pentru Google Cloud Print și serviciul Mopria Print Service pentru utilizatorii de Android, imprimanta LBP151dw este astfel gândită pentru a oferi o experiență optimă a imprimării mobile.
Cu viteze de până la 27 ppm și funcția Automatic Duplex Printing (imprimare automată în sistem Duplex), imprimanta LBP151dw este soluția ideală pentru firme care doresc să economisească timp în cadrul proceselor de birou. Tehnologia Quick First-Print de la Canon permite imprimarea în câteva secunde a documentelor, chiar și din modul Sleep, permițând firmelor să se concentreze pe prioritățile zilnice.
Anil Jagpal, Marketing Manager, Canon Europe: Modelul LBP151dw a fost creat special pentru a oferi integrare îmbunătățită și funcționalitate mobilă într-un design mic, dar robust. Combinația de conectivitate PCL și Wi-Fi într-un singur aparat compact înseamnă ocazia ca aceste firme să-și transforme mediile de lucru printr-o soluție eficientă și fiabilă, cu un impact pozitiv asupra profiturilor prin îmbunătățirea productivității și conectivității angajaților.
Imprimanta i-SENSYS LBP151dw va fi disponibilă în Europa începând cu luna aprilieParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite